Rådgivning & priser

Et forløb hos mig vil altid være individuelt tilrettelagt efter dine ønsker og behov og to forløb er aldrig ens. 

Jeg tilbyder forskellige typer sessioner

 • Fertilitetssessioner, ser mere om hvad jeg kan hjælpe med i nedenstående 
 • Indre barn traume terapisessioner – læs mere om metoden her 
 • Kropsterapeutisk og meditativ guidning ned i kroppen, for at få ro og skabe balance i dit nervesystem.

 

Priser

Alle ydelser koster det samme og vælger du et forløb, så kan du kombinere dem lige så meget du har lyst til.

 • 1:1 session – 1000 kr.
 • 5 x 1:1 sessioner – 4500 kr.
 • 10 x 1:1 sessioner – 8000 kr.

Når du vælger et forløb hos mig, så er jeg til rådighed i hele perioden, som din wingwoman. Det vil sige at du mellem sessionerne har mulighed for at blive ringet op til en kort snak eller du kan række ud, hvis du har spørgsmål eller blot har behov for at blive beroliget eller vende noget med mig.

Hvor foregår rådgivningen?

Sessioner kan både afholdes, i min klinik eller som mange vælger, via Teams i hjemlige og trygge omgivelser. Andre muligheder er walk and talks enten hvor vi mødes og fysisk går eller hvor jeg ringer dig op. Andre ønsker, at jeg er med til samtaler hos behandlere, hvilket også er en mulighed. 

De forskellige typer af samtaler kan sagtens kombineres i et pakkeforløb, der tilrettelægges så det støtter bedst muligt op om dig og dine ønsker.

Herunder kan du læse om de forskellige forløb jeg tilbyder. Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du ikke føler dig repræsenteret eller hvis du føler du ”placerer dig mellem to stole”. Forløb hos mig er altid tilrettelagt efter dine ønsker og behov, og to forløb er aldrig ens. Læs mere om, hvad du kan få ud af et forløb hos mig og hvorfor du skal vælge en fertilitetsrådgiver her 

 

Står du og din partner overfor at starte i fertilitetsbehandling, fordi det endnu ikke er lykkes jer at blive gravide? Årsagerne til, at par har brug for hjælp til at blive gravide kan være mange, men fælles for dem  alle er, at det kan være rigtig hårdt for parforholdet.

Jeg tilbyder både rådgivning enkeltvist, som par eller en kombination alt efter jeres ønsker og behov. Forløbet bliver skræddersyet til jer alt efter hvor i processen i er og hvilken behov i oplever.

Jeg kan hjælpe jer med at få sat ord på jeres tanker og følelser. Jeg støtte jer til klarhed over, hvordan i bedst kommer igennem det forløb i står overfor både individuelt og som par.

I sessionerne har vi fokus på jer og hvad der fylder i jeres hverdag lige nu. I bliver støttet og guidet til at opnå mere klarhed, ro og accept og til at få et fælles sprog om det i lige nu gennemgår.

Uanset hvor i dit forløb med hhv. æg- og sæddonation (eller dobbeltdonation) du er, så guider og støtter jeg dig igennem dit forløb. Har du behov for at vende dine tanker og bekymringer med en, der selv har gået igennem processen – så er jeg klar til at hjælpe dig på din rejse.

Vi tager altid udgangspunkt i hvad, der fylder mest hos dig og gradvist bevæger vi os dybere ind i dine tanker, følelser og bekymringer. Herigennem får du fornyet indsigt, klarhed og du rustes til at træffe den rette beslutning for dig.
Når du frem til, at donation er næste skridt for dig, så rådgiver jeg ligeledes i valg af donortype (anonym, åben og kendt). Vi kan gennemgå en række refleksionsspørgsmål forbundet til donationsprocessen.

Jeg guider dig til accept af din beslutning, så du kan gå i gang med dit forløb med ro og kærlighed til, at du har truffet den rigtige beslutning for dig.

Går du med overvejelser om at springe ud i et fertilitetsforløb alene?

Eller er du måske allerede i gang og ønsker du støtte og rådgivning i processen?

Som fertilitetsrådgiver kan jeg støtte dig til mere klarhed over dine tanker og følelser. Til at finde ro og accept af at du skal være solomor. Har du behov for en ved din side igennem den kommen de  fertilitetsbehandling?

Hvad jeg kan hjælpe med

Jeg kan som fertilitetsrådgiver støtte dig igennem den kommende proces, guide dig til at træffe de beslutninger, der føles rigtig for dig, og håndtere de tanker og følelser der kan opstå undervejs.

Undervejs i min egen rejse med fertilitetsbehandling, blev min mand og jeg selv godkendt til adoption. Jeg kan derfor som fertilitetsrådgiver med afsæt i egne erfaringer rådgive og vejlede jer hvis I står og overvejer om i skal starte i fertilitetsbehandling eller om i skal gå direkte til adoption.

Jeg kan støtte jer i at få klarhed over, hvad der fylder mest hos jer. Derudover også ruste jer til at træffe de rigtige beslutninger for jer.

Jeg kender alt til, hvordan den positive graviditetstest ikke nødvendigvis er ensbetydende med det farvel til bekymringerne, som man havde forestillet sig. Måske føler du dig alene og overmandes af en dårlig samvittighed over ikke bare at være glad? Måske er du bange for at miste eller bange for hvordan du bliver som mor?


Jeg hjælper dig til at finde ro med din nye situation og giver dig redskaber til at håndtere frygt, angst og tvivl forbundet med din graviditet eller din nye rolle som mor.

Jeg er mor til to børn, der er kommet til verden ved hjælp af fertilitetsbehandling og ægdonation. I min rolle som fertilitetsrådgiver kan jeg støtte dig og guide dig til at finde ro med dine tanker og give dig de redskaber du behøver. De vil hjælpe til at finde ind til glæden og acceptere den historie der væver dit og dit barns liv sammen.

Jeg hjælper og støtter også dig, der er blevet gravid eller blevet mor vha. ægdonation. Med de følelser, der kan være omkring du og dit barns tilblivelseshistorie, de tanker der kan dukke op omkring tilknytning og håndteringen af din partner eller din families tanker og følelser.

Jeg guider og støtter til at kunne slutte fred og finde roen til at stå stærkt i dig selv og det forløb, du har været igennem.

Igennem et helt særligt tilrettelagt 12-ugers forløb hjælper jeg dig til at skabe en mærkbar forandring i dit liv. Dette ved at styrke dit mod så DU kan stå stærkt i dig selv og turde tale din egen sandhed. Herigennem vil du opnå ro og accept af dit livsvilkår med ægdonation.

For at du kan skabe det liv du drømmer om, og i sidste ende gør dig fri. Fri for frygt, tanker
og bekymringer.

I forløbet får du

 • 12 ugers ubegrænset støtte og guides med mig
 • 1 fysisk 3 timers workshop
 • 4 x 1:1 rådgivningssessioner, hvor fokus er på dig og de udfordringer du står med lige nu
 • 4 x 30 min. telefoniske “tjek-in samtaler”
 • 2 online møder med de andre deltagere
 • Mulighed for sparring og samtaler fra ligesindede i en lukket facebookgruppe (max 6 deltagere pr. hold)

Du får altså et særligt tilrettelagt forløb med en unik kombination af 1:1 sessioner, opfølgninger, gruppeforløb, lives. Hertil en værktøjskasse med en masse redskaber til at skabe det liv du drømmer om og finde fred med ægdonation eller dobbeltdonation.


Skal du sikre dig en plads, så kontakt mig allerede nu eller book en gratis afklarende samtale her

Rådgivningstelefonen er tilbud til dig i berøring med fertilitetsbehandling eller ægdonationsforløb, – uanset om det er før, under eller efter behandling.

DU BESTEMMER HELT SELV HVAD VI SKAL TALE OM

 • Har du brug for sparring til din nuværende situation?
 • Har du et spørgsmål, som du tænker jeg kan svar på?
 • Eller har du blot behov for, at der er en der lytter til din historie?

SÅ STÅR JEG TIL DIN RÅDIGHED HVER MANDAG FRA KL. 9-12 PÅ TELEFON 60841815

Er du forhindret i at ringe i det tidsrum, så send mig blot en sms, så finder vi en tidspunkt som kan passe dig.

Så har du behov for en der lytter til dig og det du gennemgå lige nu, så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg vil glæde mig til at tale med dig.

Kærligst Anja

Ps. Du kan også altid booke en afklarende samtale, hvis du er nysgerrig på om et forløb hos mig er det rette for dig.

PRAKTIK

Betaling 

Betaling skal være overført inden hver rådgivningssamtale enten bankoverførsel eller via mobilpay. Har du købt et forløb, overføres det fulde beløb inden 1. samtale.

Afbud

Afbud senest 24 timer før aftale. Prisen ved senere afbud er 50 % af prisen, og ved manglende afbud den fulde pris.

Lokation

Samtalerne foregår hos mig privat eller online via Teams.

Adresse: Ringvænget 29, 8722 Hedensted