Kvinden bag fertilitetsrådgiveren

Mit navn er Anja, jeg er kvinden bag fertilitetsrådgiveren. Derudover som bostøttevikar i Team for spiseforstyrrelser på regionalt socialpsykiatrisk bosted. Og så er jeg bestyrelsesmedlem og medstifter af Ægdonation Danmark. 

Jeg er oprindeligt uddannet Falckredder. Efterfølgende har jeg senere arbejdet en årrække som Sundhedskonsulent med afsæt i mine kompetencer som Bachelor i Ernæring og Sundhed. Hele mit arbejdsliv har været centreret omkring at hjælpe folk. Om det er til at komme mere i balance, både fysisk og mentalt og siden stiftelsen af Fertilitetsrådgiveren har jeg igennem mere end 100 samtaler hjulpet kvinder og par igennem sårbare og livsomvæltende perioder i deres liv.

Jeg tilbyder et univers, hvor du kan læne dig ind i min støtte og mærke forståelse. Du vil møde omsorg og samtidig kærligt blive udfordret i fastlåste mønstre og overbevisninger. Jeg er her for dig og i fællesskab finder vi ud af, præcis hvordan jeg bedst støtter dig igennem denne periode af dit liv.

Udover at være kvinden bag fertilitetsrådgiveren, er jeg på det personlige plan er jeg gift med Søren og mor til mine to fantastiske børn. Ellienor fra 2017 og Elliott fra 2019. De er begge er kommet til verden ved hjælp af fertilitetsbehandling og ægdonation.

Læs mere om en afklarende samtale her

kvinden bag