Kvinden bag fertilitetsrådgiveren

Mit navn er Anja, jeg er kvinden bag Fertilitetsrådgiveren.dk

Tilbage i sommeren 2020 valgte jeg at sige mit mangeårige job op som sundhedskonsulent i Hedensted kommune. For at hellige mig min mission om, at ingen skal stå alene før, under eller efter endt fertilitetsbehandling eller ægdonationsforløb.

Som Fertilitetsrådgiver ønsker jeg at inspirere og guide dig til at skabe det liv du drømmer om, til trods for en hverdag med fertilitetsbehandling.

Hvorfor?

Fordi jeg ved hvordan det er at leve i en hverdag hvor fertilitetsbehandling, og for mit eget vedkommende ægdonationsforløb, var altoverskyggende og drænede mig for energi og livsglæde.

Derfor er dette blevet min hjertesag at støtte og guide kvinder og par på deres fertilitetsrejse. Henimod en mere glædesfyldt hverdag, med selvkærlige handlinger og tid til nærvær og egenomsorg.

Udover mit selvstændige virke som Fertilitetsrådgiver, har jeg en anden gern i virksomheden som Spirituel mentor med fokus på personlig og spirituel udvikling i grupper og 1:1.

Og så er jeg forkvinde og stifter af Ægdonation Danmark.

Jeg er oprindeligt uddannet Falckredder. Efterfølgende har jeg taget en Bachelor i Ernæring og Sundhed. Hele mit arbejdsliv har været centreret omkring at hjælpe mennesker. Om det er til at komme mere i balance, både fysisk og mentalt.

Siden stiftelsen af Fertilitetsrådgiveren har jeg igennem mere end 100 samtaler hjulpet kvinder og par igennem sårbare og livsomvæltende perioder i deres liv.

Jeg tilbyder et univers, hvor du kan læne dig ind i min støtte og blive mødt, set og hørt uanset hvad du kommer med.

Du vil møde omsorg og samtidig kærligt blive udfordret i fastlåste mønstre og overbevisninger. Jeg er her for dig og i fællesskab finder vi ud af, præcis hvordan jeg bedst støtter dig igennem denne periode af dit liv.

Udover at være kvinden bag fertilitetsrådgiveren, er jeg på det personlige plan gift med Søren. Og så er jeg mor til mine to fantastiske børn. Ellienor fra 2017 og Elliott fra 2019. De er begge er kommet til verden ved hjælp af fertilitetsbehandling og ægdonation.

Kunne du have lyst til at finde ud af om jeg er den rette wingwoman på din fertilitetsrejse, så kan du alt booke en gratis og uforpligtende samtale.

Læs mere om en afklarende samtale her