Fertilitetsvejledning

Rådgivning – Til dig i fertilitetsbehandling

Står du og din partner overfor at starte i fertilitetsbehandling, fordi det endnu ikke er lykkes jer at blive gravide? Årsagerne til, at par har brug for hjælp til at blive gravide kan være mange, men fælles for dem  alle er, at det kan være rigtig hårdt for parforholdet. 

Jeg tilbyder både rådgivning enkeltvist, som par eller en kombination alt efter jeres ønsker og behov. Forløbet bliver skræddersyet til jer alt efter hvor i processen i er og hvilken behov i oplever. Jeg kan hjælpe jer med at få sat ord på jeres tanker og følelser. Jeg støtte jer til klarhed over, hvordan i bedst kommer igennem det forløb i står overfor både individuelt og som par.

I sessionerne har vi fokus på jer og hvad der fylder i jeres hverdag lige nu. I bliver støttet og guidet til at opnå mere klarhed, ro og accept og til at få et fælles sprog om det i lige nu gennemgår.

Rådgivning – omkring ægdonation og sæddonation

Uanset hvor i dit forløb med hhv. æg- og sæddonation (eller dobbeltdonation) du er, så guider og støtter jeg dig igennem dit forløb. Har du behov for at vende dine tanker og bekymringer med en, der selv har gået igennem processen – så er jeg klar til at hjælpe dig på din rejse.

Vi tager altid udgangspunkt i hvad, der fylder mest hos dig og gradvist bevæger vi os dybere ind i dine tanker, følelser og bekymringer. Herigennem får du fornyet indsigt, klarhed og du rustes til at træffe den rette beslutning for dig. Når du frem til, at donation er næste skridt for dig, så rådgiver jeg ligeledes i valg af donortype (anonym, åben og kendt). Vi kan gennemgå en række refleksionsspørgsmål forbundet til donationsprocessen.

Jeg guider dig til accept af din beslutning, så du kan gå i gang med dit forløb med ro og kærlighed til, at du har truffet den rigtige beslutning for dig.

Rådgivning i dit forløb til at blive solomor

Går du med overvejelser om at springe ud i et fertilitetsforløb alene? Eller er du måske allerede i gang og ønsker du støtte og rådgivning i processen?

Som fertilitetsrådgiver kan jeg støtte dig til mere klarhed over dine tanker og følelser. Til at finde ro og accept af at du skal være solomor. Har du behov for en ved din side igennem den kommen de  fertilitetsbehandling?

Hvad jeg kan hjælpe med? Jeg kan som fertilitetsrådgiver støtte dig igennem den kommende proces, guide dig til at træffe de beslutninger, der føles rigtig for dig, og håndtere de tanker og følelser der kan opstå undervejs.

Rådgivning til dig, der overvejer eller er i gang med processen om adoption

Undervejs i min egen rejse med fertilitetsbehandling, blev min mand og jeg selv godkendt til adoption. Jeg kan derfor som fertilitetsrådgiver med afsæt i egne erfaringer rådgive og vejlede jer hvis I står og overvejer om i skal starte i fertilitetsbehandling eller om i skal gå direkte til adoption.

Jeg kan støtte jer i at få klarhed over, hvad der fylder mest hos jer. Derudover også ruste jer til at træffe de rigtige beslutninger for jer.

Rådgivning til dig der er blevet gravid eller er mor efter et forløb med fertilitetsbehandling/og eller ægdonation.

Jeg kender alt til, hvordan den positive graviditetstest ikke nødvendigvis er ensbetydende med det farvel til bekymringerne, som man havde forestillet sig. Måske føler du dig alene og overmandes af en dårlig samvittighed over ikke bare at være glad? Måske er du bange for at miste eller bange for hvordan du bliver som mor?

Jeg hjælper dig til at finde ro med din nye situation og giver dig redskaber til at håndtere frygt, angst og tvivl forbundet med din graviditet eller din nye rolle som mor. Jeg er mor til to børn, der er kommet til verden ved hjælp af fertilitetsbehandling og ægdonation. I min rolle som fertilitetsrådgiver kan jeg støtte dig og guide dig til at finde ro med dine tanker og give dig de redskaber du behøver. De vil hjælpe til at finde ind til glæden og acceptere den historie der væver dit og dit barns liv sammen.

Jeg hjælper og støtter også dig, der er blevet gravid eller blevet mor vha. ægdonation. Med de følelser, der kan være omkring du og dit barns tilblivelseshistorie, de tanker der kan dukke op omkring tilknytning og håndteringen af din partner eller din families tanker og følelser.

Jeg guider og støtter til at kunne slutte fred og finde roen til at stå stærkt i dig selv og det forløb, du har været igennem.

Du kan til hver en tid booke en gratis afklarende samtale.

Glæder mig til at tale med dig.

Kærligst Anja