Indre barn traume terapi

Som traumeterapeut arbejder jeg ud fra Indre barn metoden, som er en terapeutisk tilgang, der fokuserer på at hele følelsesmæssige sår, ved at adressere uforløste udfordringer eller traumer fra barndommen. Grundtanken er, at mange af de udfordringer vi oplever i vores voksne liv, adfærds- som følelsesmæssige, stammer fra uopfyldte behov eller traumer, der blev erfaret tidligere i livet. Metodens intention er at skabe forbindelse og kontakt til det indre barn, for at løse disse dybereliggende traumer.

De vigtigste komponenter i metoden inkluderer: 

1. Identifikation af det indre barn: Dette indebærer at erkende det indre barn i sig selv – at forstå, at en del af sindet rummer følelserne og oplevelserne fra den yngre selv. 

2. Følelsesmæssig bevidsthed og udtryk: Metodens intention er støtte og guide dig til at anerkende og udtrykke dit indre barns følelser. Dette kan involvere at genopleve fortidens oplevelser, lade de undertrykte følelser og uopfyldte behov komme op til overfladen og give udtryk for det indre barns smerte og behov.

 3. Selvmedfølelse og omsorg: En væsentlig del af Indre barn metoden er at du lærer at behandle og møde dig selv med samme medfølelse og omsorg, som du ville tilbyde et sårbart barn. Dette indebærer at skabe en støttende indre dialog gennem visualisering  og give den trøst, omsorg og kærlige bekræftelse, som dit indre barn manglede i sin barndommen. 

4. Healende øvelser: Forskellige terapeutiske øvelser bruges til at facilitere healingsprocessen. Disse kan omfatte visualiseringsteknikker, at skrive breve til det indre barn eller engagere sig i kreative aktiviteter, der hjælper med at udtrykke og bearbejde følelser. 

5. Integration i dagligdagen: Målet er at integrere det healede indre barn i dit voksne selv og fremme en følelse af helhed og følelsesmæssig stabilitet. Denne integration hjælper dig med at åbne op for og udvikle sundere relationer, forbedre selvværdet og træffe mere positive livsvalg for dig selv. Vistisens tilgang er holistisk og understreger vigtigheden af at forstå årsagerne til følelsesmæssig nød og adressere dem gennem medfølende selvarbejde. Ved at hele det indre barn kan individer bryde fri fra negative mønstre og opnå større følelsesmæssigt velvære.

Indre barn terapi kan bookes som enkeltstående sessioner eller som del af et længere forløb.

Alle ydelser koster det samme og vælger du et forløb, så kan du kombinere dem lige så meget, som du har lyst og det giver mening.

1:1 session a 75 minutter 1000 kr.

5 x 1:1 a 75 minutter 4500 kr.

10 x 1:1 a 75 minutter 8000 kr.

Når du vælger et forløb hos mig, så står jeg til rådighed i hele perioden, som din wingwoman. Det vil sige at du mellem sessionerne har mulighed ofr at blive ringet op til en kort snak eller du kan række ud, hvis du har spørgsmål eller blot har behov for at blive beroliget eller vende noget med mig.

Jeg vil være taknemmelig over at kunne tage dig under mine vinger.