Rådgivning – Fertilitetsbehandling

Går I med overvejelser om at opstarte i fertilitetsbehandling, fordi det endnu ikke er lykkes jer på egen hånd at blive gravide? Og mangler I en at sparre og dele jeres tanker og følelser med? Så er jeg måske den rette for jer.

Rådgivningen kan foregå enkeltvis eller som par, alt efter hvad jeres ønsker og behov er.

Fertilitetsrådgiver Anja Faber

Trin 1 – Overvejelse om opstart i fertilitetsbehandling

Går I med overvejelser om at opstarte fertilitetsbehandling? Og ønsker I støtte og rådgivning i processen frem mod et kommende behandlingsforløb?

Ved at vælge mig som fertilitetsrådgiver kan jeg hjælpe jer, med at få sat ord på de følelser og tanker I oplever. Jeg kan støtte jer til at få skabt klarhed over, hvad det er der fylder allermest hos jer, så I føler jer rustet til at tage det næste skridt hvad enten I vælger fertilitetsbehandling eller at gå andre veje fx at ansøge om godkendelse til adoption.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er cropped-Logo-sommerfugl-1-edited-1.jpg

Trin 2 – Beslutning om fertilitetsbehandlingsforløb

Er I kommet frem til, at fertilitetsbehandling er det næste skridt for jer? Men har I behov for at have en ved jeres side til at støtte og rådgive jer i processen?

Så kan jeg som fertilitetsrådgiver, være netop den wingwoman I har behov for. Så I kan føle jer støttet og guidet til at få træffe rigtige beslutninger, for jer og få sat spot på lige netop de tanker og følelser, som fylder allermest hos jer. 

Jeg guider jer videre i processen, og støtter jer til at finde ro og accept af jeres beslutning, for at kunne igangsætte selve fertilitetsbehandlingen med afklarethed, og kærlighed til at I har truffet det rigtige valg for jer.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er cropped-Logo-sommerfugl-1-edited-1.jpg

TRIN 3 – Når behandlingen trækker ud og livet i fertilitetsbehandling dræner dig i din hverdag

Har du svært ved at rumme hverdagen i fertilitetsbehandlingen og mangler du redskaber til at håndtere de tanker, følelser og bekymringer, som unægtelig følger med?

Så vil et forløb hos mig måske kunne være lige det du mangler for at kunne drage den nødvendige omsorg for dig selv. I sessionerne har vi fokus på dig og det der fylder allermest i din hverdag lige nu og du vil løbende blive guidet igennem forskellige øvelser og redskaber, som kan støtte til at opnå mere ro og indsigt i din egen proces.

TRIN 4 – GRAVIDITET

Er det lykkedes dig at blive gravid? Men føler du dig alene i dit graviditetsforløb? Eller er du ikke lige så lykkelig, som du måske ”burde” være?

Du er måske bange for at miste det længe ventede barn, – måske har du før oplevet at miste? Måske har du tanker og bekymringer om hvordan fødslen kommer til at gå, og om du kan slå til som mor.

Uanset hvilke tanker og bekymringer du måtte have, vil jeg med udgangspunkt i mine egne erfaringer støtte og guide dig igennem graviditeten, så du med ro i sindet kan nyde den sidste tid inden ankomsten af det lille mirakel, du har ventet så længe på.

TRIN 5 – BARNET OG DEN NYE TILVÆRELSE

Når du endelig, måske efter mange års ventetid, får dit barn i dine arme for første gang, kan der dukke nye tanker og bekymringer op for jeres fælles fremtid.

Når man gennemgår fertilitetsbehandlingen, er ens fokus at opnå den ønskede graviditet. Efterfølgende glæden ved at få det barn, man så længe har drømt om,- og så er lykken gjort!? Ikke altid!

Føler du dig alene? Er tilværelsen som mor ikke som du forventede? Du går måske med forbudte tanker om dig selv, dit barn, barnets tilblivelseshistorie, og har svært ved at finde ro og accept af jeres egen unikke historie.

I den situation kan jeg som fertilitetsrådgiver støtte dig, og guide dig til at finde ud af hvad det er som fylder hos dig, og hvilke redskaber du har brug for, for at kunne opnå at få den hverdag sammen med dit barn, som du drømmer om.

Priser

Indledende samtale inkl. “Dit indre kompas” á 90 min. varighed koster 875 kr.

“Dit indre kompas” er en spørgeguide, som du med fordel kan udfylde og sende til mig inden vores første session

De efterfølgende rådgivningssamtaler á 60 min. varighed koster 625 kr.

Klippekort

Klippekort til 5 rådgivningssamtaler á 60 min. varighed koster 2500 kr.

Betaling

Betalingen skal være overført inden hver rådgivningssamtale på MobilePay.

Har du købt et forløb, overføres det fulde beløb inden 1. samtale.

Praktik

Afbud

Afbud senest 24 timer før aftale. Prisen ved senere afbud er 50 % af prisen, og ved manglende afbud den fulde pris.

Lokation

Samtalerne foregår hos mig privat eller online via Teams.

Adresse: Horsensvej 2, 8722 Hedensted

Pr. 1 marts: Ringvænget 29, 8722 Hedensted

Del

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *