Rådgivning – Ægdonation

Går du med overvejelser om ægdonation eller er du gravid med donoræg, og har du behov for at vende dine tanker og følelser med én som selv har været det igennem, så er jeg måske den rette for dig?

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er cropped-Logo-sommerfugl-1-edited-1.jpg

Trin 1 – Overvejelse om ægdonation

Går du med overvejelser om hvad dit næste skridt i fertilitetsbehandlingen skal være? Og ønsker du støtte og rådgivning til, om ægdonation er den rette vej for dig?

Ved at vælge mig som fertilitetsrådgiver, kan jeg hjælpe dig med at få kastet nyt lys på dine følelser og tanker. Jeg kan støtte dig til at få skabt klarhed over hvad det er der fylder hos dig. Så du føler dig rustet til at tage den beslutning, som føles allermest rigtig for dig.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er cropped-Logo-sommerfugl-1-edited-1.jpg

Trin 2 – Beslutning om ægdonation

Er du kommet frem til at ægdonation er det næste skridt for dig i din fertilitetsbehandling? Men har du svært ved at finde accept og ro i din beslutning? Og har du svært ved at beslutte dig for hvilken donationsform du skal vælge?

Så kan jeg, som fertilitetsrådgiver, støtte og guide dig til at få sat spot på lige netop de tanker og følelser, som fylder allermest hos dig. Og være med til at finde frem til den donationsform, som føles allermest rigtig for dig, hvad enten det er en anonym, åben eller kendt ægdonor du vælger at gå med.

Jeg guider dig videre i processen, og støtter dig til at finde ro og accept af din beslutning. Så du kan igangsætte selve ægdonationen med afklarethed og kærlighed til, at du har truffet det helt rigtige valg for dig.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er cropped-Logo-sommerfugl-1-edited-1.jpg

Trin 3 – Gravid med donoræg

Er det lykkedes dig at blive gravid? Men føler du dig ikke lige så lykkelig, som du måske ”burde” være?

Så kan jeg berolige dig med, at det er helt normalt, og det mest naturlige efter et hårdt fertilitetsforløb.

  • Du er måske bange for at miste den længe ventede graviditet, – måske du før har oplevet at miste?
  • Du er ikke afklaret med dit barns tilblivelseshistorie, og har måske svært ved at dele det med dine nærmeste?
  • Du har tanker og bekymringer, som begynder at dukke op om den kommende tilknytning og relation til barnet.
  • Tanker om hvilke udfordringer dit valg kommer til at have for dit barn og jeres familie i fremtiden.

Uanset hvilke tanker og bekymringer du måtte have, vil jeg med udgangspunkt i mine egne erfaringer, støtte og guide dig igennem graviditeten. Så du oplever mere ro i sindet og kan nyde den sidste tid inden ankomsten af det lille mirakel, du har ventet så længe på.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er cropped-Logo-sommerfugl-1-edited-1.jpg

Trin 4 – Barnet og den nye tilværelse

Når du endelig, måske efter mange års ventetid, får dit barn i dine arme for første gang, kan der dukke nye tanker og bekymringer op for jeres fælles fremtid.

Når vi gennemgår fertilitetsbehandlingen, er ens fokus at opnå den ønskede graviditet. Efterfølgende glæden ved at få det barn, vi så længe har drømt om,- og så er lykken gjort!? Ikke altid!

Du går måske med forbudte tanker om dig selv, dit barn, barnets tilblivelseshistorie, og har svært ved at finde ro og accept af jeres egen unikke historie.

I denne situation kan jeg, som fertilitetsrådgiver, støtte dig, og guide dig til at finde ud af hvad det er som fylder hos dig, og hvilke redskaber du har brug for, for at kunne opnå at få den hverdag sammen med dit barn, som du ønsker.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er image-2-1440x1440.png
Mit konto/klinik som jeg ser frem til at åbne op, når det igen er muligt
Del

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *