Rådgivning – Ægdonation

Uanset hvor du er i processen omkring ægdonation, så står jeg klar til at støtte og guide dig igennem en sårbar periode. Så hvis du har behov for at vende dine tanker, følelser og bekymringer med én som selv har været det igennem? Så er jeg måske den rette for dig!

  1. Overvejelse om ægdonation
  2. Beslutning og proces omkring ægdonationsforløb
  3. Gravid med donoræg
  4. Barnet og den nye tilværelse

Trin 1 – Overvejelse om ægdonation

Går du med overvejelser om hvad dit næste skridt i fertilitetsbehandlingen skal være? Og ønsker du støtte og rådgivning til, om ægdonation er den rette vej for dig?

Når du vælger mig som fertilitetsrådgiver, vil du opleve at kunne blive spejlet i dine følelser, tanker og bekymringer, som du har i forbindelse med en eventuel ægdonationsproces. I vores sessioner tager vi altid udgangspunkt i det der fylder allermest hos dig lige nu. Med tiden vil vi helt naturligt bevæge os dybere i dine følelser, tanker og bekymringer. Herigennem vil du opnå fornyet indsigt, klarhed og i sidste ende føle dig rustet til at tage beslutningen om dit næste skridt i din fertilitetsbehandling.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er cropped-Logo-sommerfugl-1-edited-1.jpg

Trin 2 – Beslutning og proces omkring ægdonationsforløb

Er du kommet frem til at ægdonation er det næste skridt for dig i din fertilitetsbehandling? Men har du svært ved at finde accept og ro i din beslutning? Og har du svært ved at beslutte dig for hvilken donationsform du skal vælge?

Når du vælger mig som fertilitetsrådgiver, så vil du opnå støtte til at få taget hånd om de tanker, følelser og bekymringer, som fylder allermest hos dig.

Er du usikker på hvilken donationsform, som er den rigtige for dig eller jer? Så kan du enten sammen med mig eller din partner gennemgå en række refleksions spørgsmål, som kan guide dig i den rigtige retning. Der er ikke et rigtig eller forkert valg, det vigtigste er at du tager valget på et oplyst grundlag, hvad enten det er en anonym, åben eller kendt ægdonor du vælger at gå med.

Jeg guider dig videre i processen og støtter dig til at finde accept af din beslutning. Så du kan igangsætte selve ægdonationen med ro og kærlighed til, at du har truffet det helt rigtige valg for dig.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er cropped-Logo-sommerfugl-1-edited-1.jpg

Trin 3 – Gravid med donoræg

Er det lykkedes dig at blive gravid? Men føler du dig ikke lige så lykkelig, som du måske ”burde” være?

Så kan jeg berolige dig med, at det er helt normalt, og det mest naturlige efter et hårdt fertilitetsforløb.

  • Du er måske bange for at miste den længe ventede graviditet, – måske du før har oplevet at miste?
  • Du er ikke afklaret med dit barns tilblivelseshistorie, og har måske svært ved at dele det med dine nærmeste?
  • Du har tanker og bekymringer, som begynder at dukke op om den kommende tilknytning og relation til barnet.
  • Tanker om hvilke udfordringer dit valg kommer til at have for dit barn og jeres familie i fremtiden.

Uanset hvilke tanker og bekymringer du måtte have, vil jeg med udgangspunkt i mine egne erfaringer, støtte og guide dig igennem graviditeten. Så du oplever mere ro i sindet og kan nyde den sidste tid inden ankomsten af det lille mirakel, du har ventet så længe på.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er cropped-Logo-sommerfugl-1-edited-1.jpg

Trin 4 – Barnet og den nye tilværelse

Når du endelig, måske efter mange års ventetid, får dit barn i dine arme for første gang, kan der dukke nye tanker og bekymringer op for jeres fælles fremtid.

Når du gennemgår fertilitetsbehandlingen, er dit fokus at opnå den ønskede graviditet. Efterfølgende glæden ved at få det barn, vi så længe har drømt om,- og så er lykken gjort!? Ikke altid!

Du går måske med forbudte tanker om dig selv, dit barn, barnets tilblivelseshistorie, og har svært ved at finde ro og accept af jeres egen unikke historie.

I denne situation kan jeg, som fertilitetsrådgiver, støtte dig, og guide dig til at finde ud af hvad det er som fylder hos dig, og hvilke redskaber du har brug for, for at kunne opnå at få den hverdag sammen med dit barn, som du ønsker.

Del

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *