Kvinden bag

Bag fertilitetsraadgiveren.dk står jeg, Anja Faber.

Jeg er gift med Søren og bor til dagligt i Hedensted med vores 2 børn, Ellienor på knap 4 år og Elliott på 2 år.

Min egen fertilitetshistorie kort fortalt.

Mit første møde med en fertilitetsklinik er tilbage i primo 2014, som vi er blevet henvist til på grund af min mands lave sædkvalitet. Men inden for kort tid, viste det sig at jeg også er udfordret på min fertilitet, da jeg har en lav ægreserve.

Efter 8 mislykkede forsøg i det offentlige og private regi, blev vi anbefalet at søge efter en kendt ægdonor, hvis drømmen om et barn skulle blive til virkelighed.

Ægdonation

Efter et påbegyndt donationsforsøg med min lillesøster som ægdonor, fandt vi den kvinde, som i dag har en meget særlig plads i vores hjerter.

Efter 10 forsøg kom vores datter til verden i 2017 og 2 år senere kom vores søn til, efter endnu en donationsproces.

Hvis du har lyst til at læse hele vores fertilitetshistorie “trin for trin”, så hop over på min private blog her!

Fertilitetraadgiveren.dk

Fertilitetsrådgiver

At springe ud som Fertilitetsrådgiver, er for mig kulminationen på en hård, men også livsbekræftende tid. Den udløsende faktor var at jeg fødte vores søn, Elliott i uge 25+1.

Denne livskrise igangsatte en enorm personlig udvikling hos mig, som gjorde at jeg revurderede mit liv og undervejs i den proces, blev jeg klar over, at jeg skulle noget helt andet med min karriere. Derfor har jeg valgt at følge mit hjerte og min mavefornemmelse og springe ud som selvstændig fertilitetsrådgiver.

Mit univers

Drømmen er at skabe et univers for dig, som er eller har været i fertilitetsbehandling og som mangler et sted, hvor dét at kunne vise sin sårbarhed er den største styrke.
Et univers hvor jeg kan være din rådgiver, mentor eller wingwoman i en sårbar periode af dit liv.

Mit mål er at skabe netop det rum, som jeg selv manglede i vores fertilitetsbehandling, fyldt med nærvær, tillid og ro, til at være lige præcis den du er, med alt hvad det måtte indebære af svære følelser og tanker.

Du kan læse mere om min rådgivning og ydelser her.

Jeg vil se frem til at høre fra dig og finde ud af om du og jeg er det rette match.

Kærligst Anja

Baggrund og uddannelse

I 2006 blev jeg uddannet Falckredder, med en arbejdsskade gjorde at jeg skulle opereres i ryggen og derfor måtte sadle om.

I 2007 startede jeg derfor på Ernæring og Sundhedsuddannelsen og blev uddannet Bachelor i Human Ernæring i 2011.

Jeg har siden arbejdet som Sundhedskonsulent i Hedensted kommune igennem 9,5 år. Jeg har primært arbejdet med sundhedsfremmende og forbyggende indsatser gennem rådgivning, coaching og vejledning.

Kontakt

Du er altid mere end velkommen til at kontakt mig pr. mail anja@fertilitetsraadgiveren.dk eller her:

Min cookie og privatlivspolitik på fertilitetsraadgiveren.dk

Her kan du læse min cookie-/privatpolitik så du er opmærksom på, hvad du går ind til, når du bruger min hjemmeside.

Copyright på fertilitetsraadgiveren.dk

Alle billeder her på bloggen er mine egne, men mindre andet er angivet. Billederne må under ingen omstændigheder bruges, hverken her på bloggen eller mine sociale medier, uden skriftlig tilladelse.

Hvis du ønsker at bruge mine billeder eller et af mine blogindlæg, så send mig en mail på anja@fertilitetsraadgiveren.dk.

Ved overtrædelse af ophavsretten, vil der øjeblikkeligt blive stillet krav om fjernelse af billeder mv., samt et erstatningskrav.