Kvinden bag

Bag fertilitetsraadgiveren.dk står jeg, Anja Faber.

Fertilitetsrådgiver Anja Faber

Fertilitetsrådgiver

At springe ud som Fertilitetsrådgiver, var for mig kulminationen på en hård, men også livsbekræftende tid. Den udløsende faktor var at jeg fødte vores søn, Elliott i uge 25+1.

Denne livskrise igangsatte en enorm personlig udvikling hos mig, som gjorde at jeg revurderede mit liv, både privat og arbejdsmæssigt. Jeg blev klar over, at jeg skulle noget helt andet med min karriere. Derfor har jeg valgt at følge mit hjerte og min mavefornemmelse og springe ud som selvstændig Fertilitetsrådgiver.

Mit univers

Jeg har gjort det til min mission at hjælpe kvinder før, under eller efter endt fertilitetsbehandling eller ægdonationsforløb, som mangler et sted, hvor dét at kunne vise sin sårbarhed er den største styrke.
Et univers hvor jeg kan være din rådgiver, mentor eller wingwoman i en sårbar periode af dit liv.

Mit mål er at skabe netop det rum, som jeg selv manglede i vores fertilitetsbehandling, fyldt med nærvær, tillid og ro, til at være lige præcis den du er, med alt hvad det måtte indebære af svære følelser og tanker.

Du kan læse mere om min rådgivning og ydelser her.

Jeg vil se frem til at høre fra dig og finde ud af om du og jeg er det rette match.

Kærligst Anja

Kontakt

Du er altid mere end velkommen til at kontakt mig pr. mail anja@fertilitetsraadgiveren.dk eller på telefon: 60841815

Baggrund og uddannelse

I 2006 blev jeg uddannet Falckredder, med en arbejdsskade gjorde at jeg skulle opereres i ryggen og derfor måtte sadle om.

Så i 2011 blev uddannet Bachelor i Human Ernæring og har arbejdet som Sundhedskonsulent i Hedensted kommune frem til sommeren 2020. Jeg har primært arbejdet med sundhedsfremmende og forbyggende indsatser gennem rådgivning, coaching og vejledning af borgere med overvægt eller kroniske lidelser.

Privat er jeg gift med Søren og bor til dagligt i Hedensted med vores 2 børn, Ellienor på 4,5 år og Elliott på 3 år. Begge børn er kommet til verden ved hjælp af kendt ægdonation.

Min cookie og privatlivspolitik på fertilitetsraadgiveren.dk

Her kan du læse min cookie-/privatpolitik så du er opmærksom på, hvad du går ind til, når du bruger min hjemmeside.

Copyright på fertilitetsraadgiveren.dk

Alle billeder her på bloggen er mine egne, med mindre andet er angivet. Billederne må under ingen omstændigheder bruges, hverken herfra siden eller fra mine sociale medier, uden skriftlig tilladelse.

Hvis du ønsker at bruge mine billeder, så send mig en mail på anja@fertilitetsraadgiveren.dk.

Ved overtrædelse af ophavsretten, vil der øjeblikkeligt blive stillet krav om fjernelse af billeder mv., samt et erstatningskrav.